Tuesday 28 January 2014

Episodul 10

In primele sase minute ale episodului, femeile:
- plang si mint la telefon din cauza unui barbat;
- lauda un barbat pentru ca a frant o inima;
- se emotioneaza pentru ca un barbat s-a oferit sa le duca cu masina pana la un alt barbat;
- spun ca sunt emotionate pentru ca trebuie sa se intalneasca cu un barbat;
- Ramona-Design, mancand un dobos intr-o cofetarie Ikea, isi declara disponibilitatea sexual-emotionala fata de contabilul durduliu;
- spun ca au indatoriri fata de copii.

Cred ca o franciza Pussy Riot de Bucuresti ar trebui sa ia cu asalt casa Liei Bugnar si sa-l oblige pe byron sa mormaie asta.


Plansul nasoasei suna ca un sample prost Sigur Ros. Cam ca un pescarus care si-a bagat capul intr-o centrifuga de aspirator.

"Mi-am pierdut sinele, intelegi?" Sigur, orice plebeu cu masina de familie si apartament in rate izbucneste in Palerism pe o strada data cu sapun sa dea bine in 1080p.


Anemie regizorala marca HBO Ro: O aratam pe lesbiana sinistra reflectata in geam, asa ca intr-un thriller Harlequin, uitandu-se nefiresc la o biata heterosexuala "confuza". Si normal ca-i o boala, orice om care se sperie de tehnici regizorale fumate si-n anii '60 stie asta.


Lesbienei i se spune pur si simplu ca "arata ciudat".

Lesbiana se va umili in public pentru orice tipa hetero care poarta o fata de masa.


Femeile active sexual sunt "superbitati". Fetitele sunt "veverite".

Eva e nervoasa pentru ca taica-so e patron de consignatie si e foarte evident cirotic. Adica un "rahat". Nu stiu exact ce tipologii de succes pentru barbati de 55 de ani sunt in Romania, dar Eva pare din alt film. A, chiar.

Eva si-a petrecut o mare parte din timpul de ecran proptita de masa/usa/pat/canapea de diversi masculi. Cam orice i s-a intamplat cu putin inainte pare irelevant cand un oarecare in camasa de zugrav ii spune ca il cam arde si ar cam trebui sa.



I s-a cam inchis supapa si sexagenarului strain care i-o trage Evei. Arca lui de personaj secundar care trebuie sa-i faciliteze Evei replica de mai jos s-a terminat.


Replica serialului: "Ce s-a intamplat la parastas nu s-ar fi intamplat in conditii mai putin delicate, oricum nu fara prezervativ".

Femeile simt "lucrurile astea" si izbucnesc in plans.

Avortul, pe langa sex si facut de mancare, apare ca mod prin care femelele intregesc gagiii. Desi n-as zice nu daca Iasmina s-ar putea auto-avorta pentru restul serialului.

Saracele farfurii Ikea, cum se gasesc ele mereu in calea unei lesbiene nervoase care le va si sparge.

"Tu esti nebuna? Spune-mi daca esti nebuna!" Lui Vasluianu trebuie sa i se dea totul mura-n gura.

"Explodez, sunt o bomba cu ceas. Inima mea o sa explodeze din cauza ta, Ramona " Cred ca Vasluianu a confundat foaia cu replici cu niste versuri de-ale lui byron.


"Tu citesti carti, vrei sa devii o fiinta spirituala." A, deci asa se face.

Vasluianu face si el o treaba profesionista, de salahor in soap opera, si sparge un pahar la nervi, la fel ca oricine altcineva in orice alt serial.



No comments:

Post a Comment