Tuesday 7 January 2014

Episodul 7

"Cascaval cu gauri pare mai light, stii ce zic?
"Oamenii cred ca svaiterul e foarte gras. Nu crezi ca derutam oamenii, ca trimitem un mesaj incert?"

Hoardele de absolvente de SNSPA pasionate de "tot ce e frumos" si toti bloggerii-copywriteri-bucatari-creatori de moda-salvatori de cai primesc, in sfarsit, un elogiu in fictiune. Romania IQAds e aici si e vocala. La ce replici schimba, alfabetul pare intr-adevar o resursa necesara pentru acesti publicitari.


Sora nasoasei comatoze a "zapacit" un barbat care o curta pe diforma. In schema mai era si un barbat "din Canada", scos din ecuatie tot de sora. Semn ca femeile sunt cel mai usor de plantat intr-o poveste cand sunt definite in functie de un barbat, mai bine zis de metoda adesea ilicit-folclorica (zapaceala, prosteala) cu care isi insusesc respectivul gland.

"Ce sacou frumos ai.
Bine, tu intotdeauna esti imbracata trendy."

Da, lesbienele sunt exact la fel de anoste ca restul oamenilor care nu stiu sa-si zica nimic inainte de deschilotare. Pentru binele lor sper sa nu fie si seci.


 "Sotul meu spune ca ma imbrac batranicios.
Te imbraci classy, ceea ce e cu totul altceva".

Da, e complet diferit, pentru ca asa zic eu acuma, sperand sa-ti dai jos leveleandra mai repede.

Lesbienele se privesc intens si foarte teapan, pe principiul ca pofta sexuala produce un rictus din asta de inculpat in procesul de la Nurnberg. Pe fundal, byron canta despre disolutia realitatii (totul in jur se rupe-n fasii), doar asa putem justifica doua gagici care se pupa.


Concluziile studiului observational: Dupa 15 secunde de stimulare reciproca, lesbienele romance prezinta trasaturi comportamentale specifice personajelor din reclame la deodorante pentru barbati.


Poate fi si directoare de agentie de publicitate- romanca se va executa la orice dorinta a batranului bogat din strainatate (sa nu uitam, jobul lui e sa "vanda si sa cumpere chestii"). Macar daca ar face cu soricelul ce fac cu tiparii in Japonia.


"Ce-i cu mosu' asta, ar putea sa-ti fie tata". Mama Evei ar rezolva tot plotul serialului din 2-3 replici.


"Inchid. A venit Adi in bucatarie". Orice gospodina, indiferent de orientare sexuala, se teme de un barbat care umbla impiedicat spre frigider.


"Piure de cartofi, ah? Piure de cartofi!!!" Tinand cont de ce material i se da sa joace, in registre dramatice complet nepotrivite, Vasluianu se achita echitabil-patetic, isi poarta bine tabieturile. Toate sansele sa devina canonic.


Numai mie imi pare tranny filipinez?


Lesbienele fac sex exact cum fac lesbienele sex in orice chestie vanilla in care e totusi nevoie de niste lesbiene care fac sex.

"Sa dam drumul la toate luminile sa se vada cat de conventional bunoci si machiati suntem si asta cumva inseamna ceva"


Da, posibil ca termenul hipster sa fie prea diluat, ar fi nevoie de ceva mult mai abraziv pentru a-i descrie pe astia.


Nasoasa s-a trezit dupa ce byron a zis "vitruvian".

4 comments:

  1. Foarte, foarte tare blogul :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mersi. As zice ca e foarte, foarte tare serialul si ca eu doar il parazitez :)

      Delete
  2. Orice mare opera are numai de castigat din comentariul artistic, in special cand comentariul e mai artistic decat opera in sine.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cu multumiri. As spune doar ca nivelul operei e chiar de neatins, pot doar sa-i imit (stangaci) trasaturile si sa-i abuzez generozitatea cu care se dezvaluie. O opera mare e o opera marinimoasa.

      Delete