Saturday 7 December 2013

Episodul 2


"Condoleante, eu sunt Iasmina". Traiesc in trusa de clisee HBO. Rolul meu e sa fiu o mica tentatie pentru EL, astfel incat decizia LUI de a merge dupa EA, peste vreo cateva episoade, sa para mai greu de luat. Si ma cheama ca pe o spalatoreasa de vase din Suleyman, asa pentru aclimatizare la piata.

Iasmina joaca mai prost ca Jasmine LaRouge. Ce-i drept, si replicile sunt mai proaste.


"Barbatii astia. Deci nu, deci cateodata ma enerveaza rau de tot". Asa vorbesc si oamenii adevarati, nu ma intereseaza ce spune nimeni, da?

"Nu se gandesc decat la sex, atata. Of". Girl talk, asa cum o duce capul pe Lia Bugnar, la aproape 20 de ani dupa ce toata lumea se saturase deja de Sex and the City. Mize mici, vanatai mici la cadere.


Neo-protipentada: gagici cu job in ONG/publicitate, sporty/office, lounge office break, discutii tot "despre el". La Hollywood lumea incepe sa se ingrijoreze ca 2.5/3 dialoguri intre femei in filme/TV sunt despre barbati. In Bucuresti, HBO s-a multumit sa filmeze cu soft focus o bucata de Dambovita care nu-i plina de maidanezi morti. Fiecaruia dupa posibilitati.

"Ce-ar fi sa iesim intr-o seara doar noi fetele. Sa-i facem praf pe barbati".


"Barbatu' meu e taliban rau de tot, pai daca aude ca vreau sa merg in club". Printre primele tentative critice ale potentialului romantic al stomatologului arab.


Cat de vanilati/francizati pot fi cei de la HBO, daca nici coloritul vrajelii romanesti pe Mess nu poate intra in episod?


Fantezie demna de un primar de sector: o secretara care spune " sefu' " si arata ca o Capatos-curva. Original HBO intr-adevar.



E totusi, un serial adaptat. Bine facut. Oare Vasluianu se simte type casted cand regizorul ii spune "Andi, acuma sparge tata niste seminte pe ziar" ?


Vasluianu e la un diabet&cardiopatie ischemica distanta de Dorel Visan.


Avem si o lesbiana.

"Laura, vezi ca trebuie sa merg la un parastas, sa nu-mi lasi semne."

"N-ai decat sa folosesti prezervativ daca nu vrei sa faci copii mutanti."


La Parastas, cu fetele.


Dupa Eliade, sunetistii din Buftea fac bancuri literare cu Sacher-Masoch. La urma urmei, de unde sa-si traga seva un fotomodel cu freza de legionar?


Un mic duck face funerar, daca tot a murit Morgan Freeman. EL plange de aproape doua episoade.

"Dar nu sunt draguta deloc". Asta cam asa-i.

In biblioteca din spatele LUI mai sunt Petre Tutea, John Fowles si un ghid turistic despre Portugalia. Si ceva despre stenciluri.

2 comments:

  1. foarte rau ca nu ai mentionat diss ul catre stela popescu!

    ReplyDelete
  2. e mentionat in alt episod si in episodul 2 a fost foarte slab.

    ReplyDelete