Tuesday 21 January 2014

Episodul 9

Nervoasa pentru ca Vasluianu a "terminat" subit, nasoasa ii spune ca nu "depinde de ea" daca ramane gravida sau nu. Chiar si gafaind sub un adulterin barbos, romanca medie va vorbi tot ca o diriginta de liceu industrial.

Clubul de lectura al sunetistilor din Buftea loveste din nou cu un alt volum din seria "2 pentru 9.99" la Carrefour. Astazi, Dalai Lama- parintele Cleopa reambalat pentru (unii) hipsteri si gospodine.



Platouri cu Salatini se materializeaza in preajma Stelei Popescu, e un fapt cunoscut. Ori orice agentie de publicitate are o punga la dispozitie pentru vizitatorii cu deficiente de sare?


Stela: "Nu-mi place sa fac chestii care nu mi se potrivesc, chiar daca mi se ofera bani." Da, e foarte potrivit sa fii inside joke pentru cativa cameramani, crezand ca faci o chestie tinereasca jucandu-te pe sine.

Nu inteleg de ce orice paternitate dubioasa din showbiz-ul romanesc (Eva-fiica-de-actor) nu i se acorda lui Florin Piersic din oficiu. Ma rog, la cum arata, jumatate din distributia serialului pare zamislita de Ricky Dandel, dar el din pacate nu mai e gustat.

Cum altfel sa reactionezi cand afli ca pe tatal tau il cheama Sever decat plimbandu-te prin soft focus Bucuresti cu o moaca de camerista ce-a stat prea mult cu nasul in DTT?


Spiderman se poate rupe daca cineva sta cu fundul pe el, cf. nevasta lui Vasluianu. Asa-s lesbienele, observa lucrurile astea marunte.

Lesbiana-maseuza sta si se uita absent-Columbine in pamant, in timp ce "oamenii normali" vorbesc despre cafea si ziua de ieri. In sfarsit, rockeritele cu par scurt si tricou cu Korn afla ca a auzit cineva de ele si-n Romania.



Penisul lui Andi Vasluianu (posibil sa fie cu imprumut de la Dragos Bucur) cauzeaza o asemenea reactie in vaginul roscatei incat aceasta nu "mai poate face sex o saptamana." (am aprecia un GIF). Lesbiana NU e multumita.


"Trebuie sa intelegem ce se intampla. Si apoi te tin in brate cat vrei tu, da?" O lesbiana cu nevoi de pechinez=o lesbiana buna.

"E clar ca exista o CHIMIE intre noi". Oare o fi Chimie Oficial?

"Un divort nu e ceva in care sa te arunci cu zambetul pe buze." Divortul nu e un tiramisu.

Dalai Lama e noul Kenvelo.


byron cred c-a rascolit in arhivele "Tinere voci in poezie Calafat 2003" de-a venit cu "zi dupa zi, ma uit la un strain/ce-mi da sa beau din cupa cu venin."

Cleopa si Dalai Lama ar fi multumiti. Faptul ca Eva a fost conceputa de un tip de 17 ani e motiv de montaj autoreflexiv prin Bucuresti si lacrimi de crocodil.


"Ai adus pizza, nu cred, esti nebuna." David nu e doar frumos, are el un vino-ncoa' cand vorbeste cu femeile.

"Esti anorexica, bulimica, ce?" Bagam toti termenii astia acolo, unul tot s-a potrivi si face sens.

 "Glumesc, nu se vede ca glumesc?" Nu, pentru ca nu stii juca. Felia aia de pizza glumeste mai credibil.



Pensionarii din cadru le cer "tinerilor" sa se sarute pentru ca vor sa-i vada, "e voie" si "e cazul." Individul chiar isi linge buzele uitandu-se la nasoasa pupandu-se cu contabilul chelios.


Nasoasa si-a aratat sanii. Mai bine nu o facea.

Oridecateori Vasluianu porneste televizorul ca punct terminus al unei certi conjugale, e meci in direct. Ma intreb daca si asta s-a tradus fidel din capodopera-sursa sau asa intelege Lia Bugnar barbatul mediu: un Vasluianu caruia i se dau bobarnace dinspre pat inspre televizor si invers.

No comments:

Post a Comment